Om oss

Pip Stormote brenner for at alle kvinner skal kunne føle seg fine uansett størrelse og fasong. I snart 30 år har vi håndplukket de beste av det beste som er å finne fra str 42 til butikkene våre i Stavanger og Kristiansand. Nå også på nett!
Pip Stormote åpnet sine dører i mars 1990. På den tiden var den vanskelig å finne moteklær til kvinner over str.44. Dette ville vi gjøre noe med og dermed ble ideen en realitet. Vi fikk leie et lokale på 45 kvadratmeter i Østervåg 9.
Utvalget i pluss størrelser på messene var heller liten. Vi måtte ta det vi fikk og handlet mye hos de få leverandørene som hadde forstått dette med store størrelser. Etter hvert ble utvalget bedre noe som gledet både oss og kundene.
I dag er utvalget så stort at vi kan virkelig velge og vrake. I 1993 fikk vi muligheten til å utvide butikken og fikk hele 95 kvadratmeter til disposisjon. I dag har vi også en butikk som ligger sentralt i Kristiansand. Vi legger vekt på å ha det største og beste utvalget når det gjelder moteklær i pluss størrelser. Alt fra det helt unge og trendy til det rene klassiske; jeans, fritidstøy, selskapsstøy; jobbantrekk om du jobber i barnehage eller på kontor. 
Det skal være en god opplevelse å handle hos oss, og god service er det viktigste.